"Переговори зірвалися, бо завжди була актуальною можливість провести поєдинок в Саудівській Аравії. Інакше б вони не зірвалися.

Було достатньо грошей для бою в Англії. Вони домовилися про ці суми. Можливо, були розбіжності щодо реваншу, але думаю, це був лише привід вийти з перемовин.

Саудівці чітко сказали нам, що хочуть прийняти цей бій, але ближче до зими – в листопаді, грудні. Усик збирається битися з Дюбуа, Воррен організує поєдинок в Англії. Якщо Усик та Ф’юрі виграють свої наступні поєдинки – сподіваюся, побачимо їх бій у Саудівській Аравії", – цитує Арума Boxing Scene.

Нагадаємо, раніше перемовини про поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в королівському дивізіоні між командами Усика і Ф'юрі остаточно зірвались. Сторони не змогли узгодити пункт про реванш. Українець публічно погодився розділити прибуток 30/70 не на свою користь в першому бою. У випадку перемоги, представники Олександра хотіли вибити вже 70% від гонорару в реванші. Однак табір "Циганського короля" наполіг на 50/50 в другому поєдинку – аналогічна угода була в контракті на Усик vs Джошуа 2.