"У мене досі є голод бути кращим, ніж можу. Для мене було багато варіантів проведення легких боїв, але як справжній воїн я прийняв важкий поєдинок проти Хейні. Відчуваю, що в цих двох боях навчився більше, ніж з будь-якої перемоги в кар’єрі.

У великому захваті від 2022 року, бо провів 24 раунди з Хейні, лишаючись кращим бійцем та справжнім воїном. Поразка – не найстрашніше у світі. "Як тільки боєць програє, з ним покінчено. Він закінчив". Кому він програв? Він не програв хлопцеві, який був вибраним. Він програв бійцю з топ-10, топ-5. Я багато чому навчився. Хейні не легковаговик. Як казав Ломаченко, він надважковаговик.

Дуже хочу продовжувати досягати більшого. Знаю, що буду знову чемпіоном світу. Без неповаги до Ломаченка, але незалежно від того, що станеться в тому бою з Хейні, все одно хотів би вийти на ринг з Ломаченком, незалежно від того, наскільки він старший або який має вигляд. Ми майже організували цей бій, коли я мав усі пояси. Хотів би провести цей поєдинок, можливо, навіть в Австралії. Ломаченко тут велике ім’я, як і я. Очевидно, що ми зможемо зібрати стадіон.

Вважаю, Хейні занадто різкий, занадто великий, занадто довгорукий, вміє рухатися та захищатися. Він стає все кращим бійцем, ми побачили це, коли зіткнулися вдруге. У другому поєдинку я був кращим, попри те, що люди говорять. Я показував більше, пробував різні речі, але він теж став кращим. Він став різкішим та точнішим. Іноді ловив мене своєю крутою правою рукою", – сказав Камбосос Fighthype.

Нагадаємо, що Василь Ломаченко спочатку планує провести бій з Девіном Хейні. Є кілька варіантів місця проведення: Нью-Йорк, Лас-Вегас та Саудівська Аравія.