"Циганський король" повернувся на ринг вперше після тріумфу над Ділліаном Вайтом нокаутом. У квітні цього року Тайсон оголосив про завершення кар'єри, однак через кілька місяців вирішив повернутися у бокс.

Очікувалось, що він проведе бій проти володаря усіх інших головних титулів у хевівейті Олександра Усика. На той час українець провів перший захист пасків WBA, WBO, IBF і IBO у реванші з Ентоні Джошуа та навіть здобув у свою колекцію новий пояс The Ring, який звільнив той-таки Ф'юрі. Втім Тайсон вирішив розім'ятися перед історичним об'єднанням титулів з українцем у поєдинку проти 38-річного Дерека Чісори.

На старті бою аутсайдер несподівано накинувся на фаворита, сподіваючись на диво, втім "Циганський король" легко виходив з-під пресингу через клінч та розбивав "Війну". Вже у 2-му раунді Ф'юрі міг нокаутувати Чісору – похитнув аперкотом та кинувся добивати у кут. Дерек намагався захищатись, виходило невдало, зрештою Тайсон вирішив пожаліти опонента.

Ф'юрі повністю контролював хід поєдинку та виснажував суперника. Чісора лише дивом витримував удари, у 8-й трихвилинці він значно сповільнився та рідше огризався, намагаючись відновити сили. Рефері не витримав та вирішив завершити "м'ясорубку" наприкінці 10-го раунду – технічний нокаут.

Додамо, Олександр Усик за боксерською традицією був біля рингу свого можливого наступного суперника.