Берінчик вперше у кар'єрі боксував на великій європейській арені поза Україною ще й після 12-місячної перерви. 37-річний француз став найбільш іменитим суперником у послужному списку українця. Раніше Менді вже програвав нашому земляку Віктору Постолу у 2012-му, того ж року Денис здобув срібло Олімпійських ігор в Лондоні.

Українець вийшов на ринг у формі спецрозділу "Кракен". На старті боксери провели розвідку – Менді не поспішав нав'язувати традиційну для себе рубку і намагався контролювати Берінчика на комфортній дистанції завдяки перевазі у габаритах. У 2-му раунді Денис відвоював центр рингу і взявся працювати першим номером. Іван важче рухався на ногах, але зміг донести кілька неприємних прямих.

На екваторі Берінчик підвищив темп поєдинку – класно скорочував дистанцію та більше пробивав, втім француз переважав за акцептованими ударами. Денис плутав Івана, змінюючи стійки та заходячи за ногу. Після 7-го раунду візаві українця помітно виснажився та частіше ховався у клінч.

У чемпіонських раундах Берінчик здавався фаворитом, працював активніше та навіть поклав Менді на канвас в 10-й трихвилинці, щоправда, не без допомоги підніжки. Долю поєдинку довелося вирішувати суддям, які одноголосно віддали перемогу українцю – 117:112; 116:112; 116:112.