"Це був 2018 рік, я не скажу, що у мене там були якісь супер хороші заробітки, але пам'ятаю, що купив дружині куртку Gucci за 5 тисяч доларів.

Ми були у Барселоні, я там тренувався. Така ситуація сталася: я знав, що у мене травма ліктя, і я зупинив табір, але ми ще на 2 дні залишилися. Ми ввечері йшли районом. Катя була від мене за метрів 100, я бачу, що за нею йдуть 3-4 хлопці. Я почув, що вони сказали. Я зрозумів, що вони просто хочуть забрати куртку. Я обігнав їх, обернувся, подивився.

Кажу: "Хлопці, у вас проблеми?" Вони мені: "Ти можеш мати проблеми". Я жорстко російською говорю: "Я взагалі проблем не маю, а в тебе зараз будуть". Я йду до нього, а він просить не чіпати.

Якби він пішов на мене, щоб мені доводилося робити? Я вдарив би його в плече, груди, ногу. Так, щоб надалі, якщо приїде поліція, щоб у нього не було розбите обличчя та фінгалів, щоб мені не пред'явили.

Ось уяви собі, що я вдарю людину десь у плече. Це дуже боляче, а біль стопорить. Думаю, що якби така ситуація була, то емоційно я міг би завдати удару одному з цих хлопців.

Мене часто провокують, але я на деяких взагалі жодної уваги не звертаю. Для мене це, не хочу порівнювати людину з собакою, але це просто гавкає двірняга і все", – сказав Усик в інтерв'ю Маші Єфросініній.

Нагадаємо, що Олександр одружився з Катериною у 2009 році. Пара виховує трьох дітей – донечку Лізу та синочків Кирила і Михайла.