"Що ж стосується зборів, навчально-тренувального процесу, забезпечення – усе це вирішено. Проблем з підготовкою немає, усі, як завжди, були за кордоном: і влітку, і на вкатці. З патронами, інвентарем все в порядку, зараз надали нову форму.

Тому проблем я не бачу – питання лише в тому, як спортсмени справляться психологічно. Оскільки – війна, рідні спортсменів перебувають в Україні, а зараз, на жаль, безпечного місця в країні немає. Поки не знаю, чи залишаться спонсори. Зараз війна, всім важко. Тому наразі я навіть не ініціюю ці питання. По-перше, людям суто економічно важко, по-друге – я в стані невизначеності, не відомо, хто буде президентом… Отже, наразі спонсорів немає.

В певному обсязі фінансуватиме держава, якісь можливості є у федерації… Гадаю, спільними зусиллями ми це питання вирішимо. Звісно, це будуть не ті кошти, на які ми розраховували ще на початку року. Але, я впевнений, що на пріоритетні види спорту, до яких відноситься і біатлон, якісь кошти будуть виділятись.

Можливо, будуть виникати проблеми з фінансуванням команд на Кубку IBU, юніорських змаганнях. Але основна команда, на мій погляд, буде забезпечена. Можливо, не в повному складі, але це ми вже бачитимемо по ходу сезону", – цитує Бринзака Biathlon.com.ua.