"Я волонтерю. Ми годуємо наших бійців. Розвозимо сніданки і обіди. Коли я їхав із Польщі, робив це через Рівне, то мою машину повністю запакували гуманітарною допомогою – їжею, медикаментами. Їхав я з Рівного до Миколаєва два дні. Зараз тут допомагаю чим можу. 99% це розвезення їжі. Ми о шостій ранку починаємо доставку, потім усе забираємо і так само із обідом. Це кожного дня. Це як моя робота зараз, як допомога у цей час.

Воювати мене не взяли, бо я високий для окопів. Я реально хотів. Дружина була проти, але я хотів. Мені сказали – ні. В нас у черзі багато людей біля військоматів, але поки що багатьом відмовляють. У них, як у баскетболі. Наприклад, є 5 людей, які добре зіграні і грають. Така ж ситуація тут у нас. У військових є взаєморозуміння і вони не хочуть нікого з нових, бо справляються. Орків немає навколо Миколаєва. Тільки ракети, які, швидше за все, летять із Херсону десь.

Моя позиція проста. Я, як дорослий чоловік, забов’язаний захищати у першу чергу сім’ю. Ми, усі чоловіки, забов’язані це робити. Якщо мене не беруть воювати, то мені совість не дозволяє сидіти вдома – вкритися, закритися. Страшно? Так, страшно, але краще страшно, ніж потім мене буде мучити совість. Якщо я не можу допомогти зі зброєю, бо мені кажуть, що я не готовий, не навчений. То я готовий допомагати, як волонтер", – сказав Адедиран ITV media group.

Нагадаємо, що 24 лютого в Україні розпочалась жорстока війна, яку організував путін. Він намагається знищити наш народ та землю. Українська армія гідно захищає кожен клаптик України та відбиває рашистів по всій території.