Поллард перебувала в реанімації з 7 лютого. Він страждав від розладу, через який його серце билося в 10 тисяч разів частіше, ніж мало би. Щоб виправити цей стан, який, на думку баскетболіста, багато років тому спричинив вірус, він спробував ліки та інші процедури.

Зокрема, колишньому спортсменові Бостона встановлювали кардіостимулятор. Оскільки нічого з цього не спрацювало, трансплантація залишилася єдиним виходом. Але знайти донора було дуже складним завданням. Він мав мати серце, здатне перекачувати велику кількість крові, щоб забезпечити величезну анатомію колишнього баскетболіста.

Через дев'ять днів після того, як Поллард потрапив до лікарні, медики знайшли відповідний орган. "Іншому таке серце не підійде, людині нормальних розмірів. Для мене було великим щастям, що померла велика людина зі здоровим серцем, хоча я розумію трагедію, яку довелося пережити близьким втративши рідну людину", – наводить слова Скотта видання Marca.

Поллард каже, що після операції почувається напрочуд добре. В НБА він відіграв 11 сезонів (506 ігор). Виступав за Пістонс, Кінгз, Пейсерс, Кавальєрс і Селтікс.