ESPN повідомляє, що Стюарт вдарив Юбенкса на стадіоні Фінікса за кілька годин до початку поєдинку, який відбувся 15 лютого. Поліція затримала центрового Детройта, склала протокол і відпустила.

А от Юбенкс стверджує, що конфлікт розпочався, коли він виходив на арену. Баскетболісти почали штовхатися. Стюарт вдарив суперника кулаком. Довелося втрутитися охороні. За словами Юбенкса, з ним все гаразд. Поліція ж наполягає, що він отримав легку травму.

"Напад на Дрю Юбенкса був неспровокований, і подібні акти насильства є неприйнятними. Ми однозначно підтримуємо Дрю і будемо продовжувати співпрацю з місцевими правоохоронними органами та НБА", – йдеться в офіційному повідомленні Фінікса.

Зірка Санс Кевін Дюран підтримав одноклубника. "Гра має бути на першому місці. Занадто багато шуму. Шкода, що таке сталося перед матчем, між нами має бути братерство. Але я розумію, що хлопці іноді вплутуються у подібне. Ми намагаємося уникати такого в цій лізі, сподіваюся, ми зможемо залишити це в минулому", – сказав він.