Завершилися опитування щодо цьогорічних улюбленців уболівальників НБА, які відзначають найкращі моменти регулярного сезону 2022/23.

Словенський баскетболіст Даллас Лука Дончіч став переможцем у номінації "Асист року". Вболівальники відзначили дії захисника у матчі проти Індіани, коли той врятував м’яч від виходу за межі поля і, попри пресинг двох захисників суперника, все одно віддав на Харді.

Гравець Мілуокі Янніс Адетокумбо став найкращим у категорії "Блок року". Форвард Денвера Аарон Гордон виконав божевільний данк, який оцінили фани НБА. Свою майстерність американець продемонстрував у матчі з Фініксом. На останній хвилині зустрічі він вийшов у контратаку два в один і здійснив стрибок, ледь не перелетівши суперника.

Кевін Дюрант вразив своїм дриблінгом. Він поставив захист на ковзани, використовуючи дриблінг, який дозволяє йому закидати у кільце протягом усієї його кар’єри.

У номінації "Фото року" переміг Рассел Вестбрук, який захищає кольори Кліпперс. Ця світлина від Джо Мерфі ідеально втілює нестримну наполегливість, яка дозволила баскетболісту бути унікальною суперзіркою під час його перебування в НБА. А ось Леброн Джеймс відзначився своїм стилем. Уболівальники вважають, що йому немає рівних у цій категорії, тому назвали Джеймса королем.