"Ця гра більш важлива для нас, тому що це єврокубковий матч. І звісно, ми прагнемо перемогти, прагнемо боротися лише за перемогу, гідно репрезентувати клуб. Додатковою мотивацією є те, що ми не просто граємо за Прометей, ми граємо за Україну і для України.

Гра в єврокубках – чи то в Єврокапі УЛЄБ чи в Лізі Чемпіонів ФІБА – особисто для мене багато значить, адже це можливість грати проти найкращих баскетболістів. Це незабутня атмосфера, незабутні емоції від перемог у важких матчах, від прагнення привести свою команду до перемоги, і звісно, незабутньо перемагати у турнірі. Повернення до єврокубків через 8 років щось для мене означає. Прагнутиму перемагати в кожній грі, гра за грою, протягом сезону, і звісно, вийти до плей-офф.

Литовські команди завжди грають самовіддано, агресивно. Це буде важка гра і хороший тест для нас. Ми побачимо, на що ми здатні. Раніше ми провели дві чудові гри в Туреччині, два матчі в Латвійсько-Естонській лізі, виграли їх з великою різницею. Ми бачили, як можемо грати в місцевій лізі, тепер я з нетерпінням очікую побачити, як ми гратимемо на євроарені.

Не впевнений у тому, що матимемо достатню підтримку в Ризі. Це непересічна ситуація – українська команда грає в іншій державі. Знаю, що нині є чимало українців у сусідніх країнах. Можливо, вони підтримуватимуть тут команду зі своєї батьківщини, і ми матимемо і тут своїх фанів. Утім, незалежно від того, чи матимемо вболівальників тут, чи ні, ми гратимемо тільки на перемогу в кожному матчі", – зазначив Стефенс у коментарі прес-службі клубу.

Додамо, що вже сьогодні, 12 жовтня, Прометей проведе свій дебютний матч у Єврокубку з Літкабелісом. Початок гри о 19.00.