"Іспанці виказують просто колосальну підтримку. Я отримав багато особистих повідомлень, також чую теплі слова від людей, яких просто зустрічаю на вулицях. Коли граємо проти інших іспанських команд в чемпіонаті, гравці постійно підходять та питають про мою родину, про українців та війну. Підтримка від місцевих відчувається дуже сильно.

Зараз дуже важливо продовжувати робити акції на підтримку України. Людям потрібно нагадувати, що в Україні відбуваються жахливі речі. Треба нагадувати, що важливо зупинити війну якнайшвидше. Тому я перед кожним матчем намагаюся робити написи на майках та постійно про це говорити.

Якщо один зупиниться, потім зупиниться і інший, і тоді згодом все може забутися, Україна просто асоціюватиметься із війною, а людям стане байдуже на ті жахливі події, які відбуваються в Україні. Тож дуже важливо не зупинятися і продовжувати це робити. Вбивства дітей, жінок, мирного населення – це не війна, це тероризм", – поділився Пустовий в інтерв'ю XSPORT.

Нагадаємо, що Артем грає в чемпіонаті Іспанії вже 7 років поспіль. З початку війни баскетболіст веде інформаційну боротьбу та всіляко намагається донести світу ті жахи, які відбуваються в Україні.