Бундесліга, 32-й тур

Борусія Д – Аугсбург – 5:1

Голи: Мукоко, 4, 29, Мален, 20, Ройс, 34, Нмеча, 64 – Варгас, 32

Вердер – Борусія М – 2:2

Голи: Вольтемаде, 45, 65 – Гак, 8, Нойгаус (пен), 90+1

Вольфсбург – Дармштадт – 3:0

Голи: Віммер, 8, Вінд, 11, Черни, 90+3

Штутгарт – Баварія – 3:1

Голи: Стергіу, 29, Чон У Йон, 83, Сілас, 90+3 – Кейн (пен), 37

Напередодні "жовто-чорні" неочікувано здолали ПСЖ у першому матчі півфіналу ЛЧ. Тепер у чемпіонаті Німеччини дортмундська Борусія розтрощила Аугсбург. Ще в першому таймі м'яч чотири рази побував у воротах гостей. Мукоко відзначився дублем у першій 45-хвилинці. Також по голу видали Мален та Марко Ройс. Лише один м'яч зумів відквитати Аугсбург – на 32-й хвилині відзначився Варгас.

По перерві Нмеча після передачі Ройса зробив рахунок 5:1. Підопічним Едіна Терзіча вдалося втримати розгромну перевагу до завершення поєдинку. Зауважимо, що вже 7-го травня Борусія відправиться в Париж, щоб вдруге зіграти з ПСЖ в рамках півфіналу Ліги чемпіонів.

Баварія зазнала поразки у матчі зі Штутгартом. На початку матчу травмувався Ерік Дайєр, втім, все ж зміг дограти тайм. Рахунок відкрили господарі поля – на 29-й хвилині відзначився Стергіу. Однак не довго Штутгарт лідирував – ще до перерви Кейн відновив паритет, реалізувавши пенальті.

У другому таймі інтенсивність матчу значно впала. Здавалося, що до завершення поєдинку цифри на табло так і не зміняться. Та наприкінці Чон У Йон, який вийшов на заміну, вивів Штутгарт вперед. Вже у компенсований час Сілас зробив рахунок 3:1. До слова, Штутгарт вперше за 17 років здолав мюнхенців.

Цілком можливо, що Баварія приберегла сили на поєдинок півфіналу ЛЧ, в якому зустрінеться з мадридським Реалом. Нагадаємо, що в першому поєдинку німці розписали нічию з іспанцями (2:2).