Голкіпер збірної України проводив уже 6 поєдинок поспіль у воротах "бланкос", адже Тібо Куртуа завершує лікуватись від травми. Реал очікувано ефектно стартував. Уже на 6 хвилині комбінація Мадрида завершилась голом Бензема. Та VAR підказав, що Вінісіус забіг в офсайд. М'яч скасовано.

Це не зупинило "бланкос". Кількома хвилинами пізніше Вальверде розрядив свою гармату, пробивши шведою. Алаба подвоїв перевагу, завершивши розкішну комбінацію. Але Бензема на міліметри заліз в офсайд, що помітив VAR. Ельче відповів двома гострими ударами. Меркау цілився у дальній кут, але Лунін кінчиками пальців дотягнувся. Бойє бив по центру – Андрій легко зафіксував.

З роздягальні команда з найменшим бюджетом у Прімері вийшла доволі налаштованою, тому наш голкіпер мав трохи роботи у перші хвилини. Мадридці відвели загрозу від своїх воріт, після чого забив Бензема. Ви не повірите, але гол знову був скасований через офсайд.

Володар "Золотого м'яча-2022" все ж досягнув бажаного на 75 хвилині. Він пробив здалеку. Жодного натяку на скасування голу вже не було. До цього ще Лунін вдруге пояснив футбольній спільноті, чому Реал хоче продовжити з ним контракт. Диво-сейв! Від компліментів не втримався навіть Тібо Куртуа.

Реал Мадрид забив все ж втретє. Марко Асенсіо вийшов на заміну та результативно пробив після пострілу Родріго. Команда Карло Анчелотті набрала 28 пунктів та закріпила лідерство у Ла Лізі. Ельче залишився останнім.