Про це повідомляє видання Relevo. Попри те, що Кепа програв конкуренцію Луніну, робота баска упродовж кампанії не викликала претензій. Реал не буде викупляти контракт Аррісбалаги в Челсі, як планував це раніше. Однак хоче подякувати воротареві, довіривши йому місце в старті ще хоча б раз до завершення сезону.

Насправді це мало трапитися раніше – у матчі 31-го туру з Мальоркою. Однак перед цим Лунін припустився прикрої помилки у першій грі чвертьфіналу Ліги чемпіонів з Манчестер Сіті. Карло Анчелотті не хотів психологічно травмувати Андрія, підриваючи його впевненість. Тож випустив українця у поєдинку з Мальоркою, а Кепі довелося зачекати. Ймовірно, баск захищатиме ворота "вершкових" у матчі з Сосьєдадом, який відбудеться 26 квітня.

Також в Анчелотті є чіткий план щодо повернення Куртуа. Наставник не хоче форсувати відновлення бельгійця. Але сподівається, що Тібо також зіграє хоча б один поєдинок до завершення сезону. Крайній термін – матч з Бетісом 26 травня або ж потенційний фінал Ліги чемпіонів 1 червня.