АПЛ, 12-й тур

Брентфорд – Челсі – 0:0

Ліверпуль – Вест Хем – 1:0

Гол: Нуньєс, 22

Ньюкасл – Евертон – 1:0

Гол: Альмірон, 31

Усі поєдинки розпочались о 21:30 за київським часом. Брентфорд і Челсі видали нудний тайм, маючи обмаль моментів. По перерві було цікавіше, але реалізація кульгала. Лише нічия. "Сині" набрали 20 пунктів та залишились у першій четвірці. Команда, якій належить гравець молодіжної збірної України Єгор Ярмолюк, залишилась дев'ятою з 14 очками.

Непросто було Евертону, за який вже традиційно грав Віталій Миколенко. Ньюкасл затиснув "ірисок", на екваторі тайму це конвертувалось у гол. Гімараєс віддав на Альмірона, а парагваєць круто пробив у дальній кут, перекинувши Пікфорда. Підопічні Френка Лемпарда не зуміли переломити хід протистояння й виглядали неналаштованими. Про гострі моменти годі й говорити. Миколенко, як і Евертон (всього 1 удар за гру), провів черговий не найкращий матч – 65% точність пасів, лише 1 з 5 виграних дуелей, 0 з 4 вдалих лонгболів. Мерсисайдці залишились десятими, Ньюкасл піднявся на 6 місце.

Чи не найлегше було Ліверпулю, суперником якого був Вест Хем. Колишня команда Андрія Ярмоленка, до слова, переживає не найкращі часи, що позначилось на грі. У першому таймі "молотки" не створили нічого, водночас мерсисайдці нестримно атакували. Вдалось відзначитись Нуньєсу після подачі Цімікаса. На 45-й Боуен міг зрівнювати рахунок, але не реалізував пенальті. По перерві Ліверпуль просто втримав перевагу й піднявся на 7 місце, Вест Хем залишився 13-м.