На офіційній сторінці збірної в Instagram опублікували перелік гравців, які представлятимуть Україну на турнірі в Китаї.

Пасуючі: Сергій Євстратов (Прометей), Дмитро Долгополов (Пафіакос Кіпр);

Діагональні: Данило Уривкін (Епіцентр-Подоляни), Віктор Шаповал (Житичі-Полісся);

Догравальники: Євген Кісілюк (Епіцентр-Подоляни), Олександр Наложний (Епіцентр-Подоляни), Микита Лубан (Житичі-Полісся), Тимур Цмокало (Острава Чехія);

Блокуючі: Олександр Коваль (Епіцентр-Подоляни), Максим Дрозд (Епіцентр-Подоляни), Микола Куц (Академія Ястшембскі Польща), Андрій Челеняк (Буковина);

Ліберо: Ярослав Пампушко (Барком-Кажани), Микола Джуль (Буковина).

З ряду причин туди не поїдуть 4 волейболісти, зокрема чинний капітан команди Юрій Семенюк. Також не допоможуть збірній догравальник Дмитро Янчук, ліберо Олександр Бойко та блокуючий Микола Рудницький. Їх замінять Тимур Цмокало, Микола Джуль, Андрій Челеняк та Микола Куц відповідно.

Перший матч на турнірі українська команда зіграє 5 липня проти збірної Чилі. Стартовий свисток пролунає о 10:30 за київським часом.

Нагадаємо, що нещодавно збірна України здобула головний трофей Золотої Євроліги-2024 з новим тренером та в оновленому складі. Команду очолив аргентинський фахівець Рауль Лосано, а низка лідерів відмовилась приїжджати в розташування команди. Серед них Олег Плотницький та Василь Тупчій.