Колишній український волейболіст Олександр Боровський загинув на війні проти росії, про це повідомляє Федерація волейболу України в Instagram. Він виступав за Патріот-Рівне у вищій лізі України з волейболу.

25-річний солдат загинув 7 червня 2023 року поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району на Донеччині. Він був родом з селища міського типу Лугини Коростенського району на Житомирщині.

"Під час виконання бойового завдання на позиції відділення в результаті ворожої атаки дронами камікадзе Олександр отримав важке поранення несумісне з життям", – повідомили у Коростенській райадміністрації.

Нагадаємо, окупанти продовжують бомбардувати нашу країну авіацією та мають намір знищити все, щоб відібрати територію. У ніч проти 6 травня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. Рівень води в Каховському водосховищі стрімко знижується, що є додатковою загрозою для тимчасово окупованої Запорізької АЕС. Вода з Каховського водосховища необхідна для того, щоб станція отримувала підживлення для конденсаторів турбін і систем безпеки ЗАЕС.