"Немає значення з ким я граю, з Рибакіною чи ще з кимось. Треба викладатися на свої 100% постійно, коли зустрічаєшся з гравцями з першої п'ятірки рейтингу або з першої десятки.

Я відчуваю, що мій фізичний стан покращується. Я ще не на 100% готова, але відчуваю, що кожен день ми робимо просто все можливе разом із моєю командою. Тут я мала чудові матчі, що вже для мене великий крок, бо напередодні турніру я не почувала себе добре. Я не була в правильному стані, але я тяжко боролася.

Чи турбує мене кісточка? Ні, з нею все добре. З часів Австралії це спина. Ми все ще займаємося нею. На жаль, іноді вона добре реагує на всі процедури, іноді ні. Тому перед кожним ігровим блоком, ось якраз будуть трав'яні турніри, ми робимо обстеження, щоби побачити чи є поліпшення, чи ні. І далі вже щось із цим робимо або беремо кілька тижнів на перепочинок. Зараз я трохи відпочину, наскільки зможу, бо трав'яний сезон на носі.

Щоб покращити стан спини, я проводжу багато часу на масажному столі. І також роблю вправи вранці та ввечері. Також постійно багато відпочиваю, про що раніше я не дуже думала. Раніше, коли була молодша, я могла піти гуляти містом або парком. Тепер я більше відпочиваю, намагаюся розслабитися та виконувати свою рутину", – цитує Світоліну BTU.