WTA 1000. Одиночний розряд. Друге коло

Марта Костюк (Україна) – Маяр Шериф (Єгипет) – 0:2 (2:6, 5:7)

Керолайн Доулхайд (США) – Ангеліна Калініна (Україна) – 2:1 (7:6 (8:6), 2:6, 6:3)

У цьому раунді престижного турніру Калініна (WTA № 32) зустрічалася з американкою Керолайн Доулхайд, яка посідає 56-й номер світового рейтингу.

Перший сет видався напрочуд напруженим, переможницю вдалося визначити лише на тай-брейку. На характері суперницю дотиснула українська тенісистка. У наступній партії Ангеліна віддала американці дві свої подачі, припустилася однієї подвійної помилки та змогла виграти лише два гейми – 2:6.У вирішальному сеті американка дотиснула Калініну – 6:3.

У паралельному матчі Марта Костюк, яка посідає 21-е місце у списку WTA зустрічалася зі суперницею з Єгипту, яка значно поступалася їй у рейтингу (72-а позиція).

Однак перший сет пішов зовсім не за планом Костюк. Вона віддала опонентці дві свої подачі, припустилася однієї подвійної помилки та змогла виграти лише два гейми – 2:6.

У наступному відрізку протистояння Марта змогла покращити рівень своєї гри. Та все ж українській зірці не вдалося розколоти Шериф. У запеклій боротьбі Костюк програла і другий сет – 2:7. Ще одна українка припиняє боротьбу на тисячнику у Мадриді.

Нагадаємо, з WTA 1000 уже вилетіла Еліна Світоліна. Ястремська з камбеком прорвалася у третє коло.