21-річна тенісистка розповіла, що вже сильно захворіла і вже третій день має високу температуру та болі в тілі. Марта прийняла рішення покинути Маямі і повернутися додому, щоб повноцінно одужати.

Я провела вже дуже велику кількість матчів, і я дуже втомилася. Особливо це видно з того, що я захворіла черговий раз цього року. Зараз мені просто хочеться відпочити, поїхати додому і набратися сил на ґрунтовий сезон.

Я захворіла спочатку після Австралії – у мене було якесь отруєння, навіть не знаю, що це було, чи інфекція, чи бактерія якась. Потім я дуже сильно захворіла в Досі й пропустила її та Дубай. Потім відіграла два турніри і знову зараз захворіла досить сильно. У мене вже третій день температура, яка дуже важко збивається і дуже сильні болі в тілі.

Тому я просто розумію, що навіть із цими дощами, які зараз будуть тут у Маямі наступні два дні, я все одно не зможу нормально відновитися. Тож, думаю, мені немає сенсу тут сидіти і витрачати час, який я можу витратити на відновлення вдома. Так, на жаль, пропускаю цей турнір, але сподіваюся, що загалом сезон буде успішним і здоровим.