"Як потрапив до Альфи? Якби в нас не було повномасштабної війни, то такого кар'єрного стрибка бути не могло (іронічно – ред. прим.). Але умови, в яких знаходиться наша країна, дозволяють інколи таким от "ексцесам", як я, з'являтися в не дуже типових для тенісистів місцях.

Наші групи працюють на лінії зіткнення. Працюють максимально ефективно. У нас є розрахунок міномета, є розрахунок FPV – вони можуть працювати, як у тандемі, так і автономно. Я був під'єднаний більше до частини FPV, як інженер-споряджувач дронів. Влаштовуєш бойову частину на дрон, вставляєш в неї електродетонатор, під'єднуєш до мережі і запускаєш його в повітря.

Повернення з Авдіївки? Ми були на Донецькому напрямку, так буде коректно. Застали важкі бої навколо міста, ситуація складна, людські втрати у пі*дарів шалені. Але це їх ніяк не зупиняє. Я брав участь в обороні Бахмута торік і пам'ятаю, які у них шалені цифри втрат були. Минув рік і нічого не змінилося. Тобто вони максимально не зважають на свої втрати, їм взагалі пофіг. Вони пускають людей в розхід, як хочуть", – розповів Стаховський в інтерв'ю Українській правді.