Сербський тенісист Новак Джоковіч полаявся з вболівальником під час поєдинку другого кола Australian Open з австралійцем Олексієм Попиріним. Про це повідомляє Daily Mail.

Конфлікт між спортсменом і фанатом стався, коли Джоковічу вдалося виграти третій сет на тай-брейку і вийти вперед з рахунком 2:1 за партіями. Серб, почувши зневажливі слова, підійшов до трибуни і крикнув кривднику: "Підійди і скажи це мені в обличчя". У відповідь гравець отримав нові образи і вирішив сконцентруватися на матчі.

Неприємний інцидент, схоже, настільки розлютив Джоковіча, що він відразу заграв ще потужніше і виграв четвертий сет з рахунком 6:3, здобувши путівку до 1/8 фіналу Australian Open. Після матчу сербський тенісист поділився думкою про публіку у Мельбурні.

"Чесно кажучи, не найкраща атмосфера для гри. Звичайно, люди можуть поводитися як завгодно, тому що саме вони купують квитки на матчі, але якщо вони перейдуть межу – я відповім", – заявив титулований тенісист.

Першу ракетку світу підтримав колишній фіналіст Вімблдона Нік Кіріос, який коментував цей поєдинок для Євроспорту і запропонував відстояти честь сербського тенісиста. Він пожартував, що стрибне на трибуну і "поговорить з вболівальником".