"Він завжди жартує, у нього завжди дуже тепла розмова з тобою. Але також він дуже чітко пояснює, які цілі, на чому ми повинні зосередитися, куди йдуть гроші. Він дуже професійний, і ми не можемо шукати кращого лідера для України, тому що він дуже відкритий", – розповіла Світоліна про зустріч із Зеленським в коментарі CNN.

Крім того, спортсменка поділилася своїм ставленням до виступів російських і білоруських тенісисток на міжнародних турнірах.

"Моя позиція залишається незмінною: я не думаю, що вони повинні продовжувати грати за свою країну", – каже українка.

Також Світоліна додала, що частина її сім'ї зараз проживає в Україні, а деякі друзі навіть перебувають на передовій. Сама спортсменка більшу частину часу проводить за кордоном разом із чоловіком та донечкою. Але коли має можливість, то повертається в рідну країну, зокрема, аби допомогти військовим.

"У мене є багато друзів, які взяли зброю і пішли на передову, які служать країні. Я пишаюся всім, що вони роблять для України. Моя сім'я в безпеці. Половина моєї родини зараз перебуває за межами України, половина все ще там. Я їду до них, коли маю нагоду. Я дуже пишаюся духом, який виявляють усі українці в ці важкі часи. Щодня вони стикаються з ракетами, вони стикаються з багатьма страшними моментами, але продовжують там працювати, продовжуючи допомагати один одному", – йдеться в інтерв'ю тенісистки.

Нагадаємо, Еліна Світоліна є офіційним послом платформи UNITED24, яка створена для збору коштів Україні, а також медійної та інформаційної підтримки.