WTA Finals. Канкун, Мексика. Група Четумаль. 2-й тур

Іга Свьонтек (Польща) – Коко Гауфф (США) – 2:0 (6:0, 7:5)

Онс Жабер (Туніс) – Маркета Вондроушова (Чехія) – 2:0 (6:4, 6:3)

Іга Свьонтек продовжує поротьбу за перший рядок рейтингу WTA. Особливо після поразки скандальної Аріни Сабаленко, і поки чинної першої ракетки світу, у другому турі Підсумкового турніру. Білоруска, що виступає під нейтральним прапором, має всі шанси пролетіти повз плей-офф змагань. Польська ж тенісистка натомість тріумфувала у другому турі WTA Finals.

Іга Свьонтек у двох сетах розібралася із третьою ракеткою планети американкою Коко Гауфф. Першу партію полька і взагалі взяла "під нуль". А от у наступній вже виникли проблеми. Іга Свьонтек поступалася з брейком. Однак у кінці сету зуміла взяти три гейми поспіль і вирвати перемогу з рахунком 7:5.

У іншому поєдинку групи Онс Жабер зуміла здолати Маркету Вондроушову. Для цього представниці Тунісу теж вистачило двох сетів – 6:4, 6:3. А відтак Жабер зберегла шанси на вихід у плей-офф.

Додамо, що в заключному турі Іга Свьонтек зустрінеться із Онс Жабер, а Коко Гауфф - із Маркетою Вонтроушовою. Поєдинки відбудуться у ніч на 4 листопада за Києвом.

Після двох перемог Іга Свьонтек очолює квартет з двома балами. По одному пункту в активі Коко Гауфф і Онс Жабер. Без набраних очок поки Маркета Вонроушова.