"Спочатку вона – просто дівчина, яка тобі дуже подобається і з якою ти проводиш час. Потім вона стає твоєю дружиною, а тепер і мамою нашої доньки. Можливо, зараз вона відчуває менше тиску, ніж раніше, адже в неї вже є сім’я. Думаю, вона сама також дорослішає. Тож, звісно, вона зовсім не схожа на ту дівчину, з якою я почав зустрічатися.

Я завжди бачив у ній сильну жінку. Вона сама вирішує, що їй робити в житті. Коли ми вирішили, що хочемо мати дитину, це було серйозним кроком, тому що це означало паузу в кар’єрі. І це в черговий раз доводить мені, наскільки сильною вона може бути.

Тому що навіть з усією любов’ю та бажанням мати сім’ю наважитись на це, коли ти перебуваєш на піку кар’єри – дуже непросто. І коли вона все ж таки це зробила, я подумав: "Вау". Звісно, я був вражений.

І ми бачимо, яку неймовірну силу показує Еліна для своєї країни, що, на жаль, зараз страждає через війну. Коли це почалося, вона говорила, що їй було дуже непросто, тому що у неї там сім’я. Щодня вона відчувала страх і тривогу.

Тож моя роль полягала в тому, щоб бути поруч, щоб вона могла покластися на мене. Я намагаюся бути поруч зі своєю дружиною. Ми команда, і я знаю, що у неї бувають моменти невдачі. Я намагаюся бути міцною скелею для неї, коли їй це потрібно", – цитує Монфіса Racquet Mag.