Нагадаємо, напередодні Світоліна за підсумком трьох сетів взяла гору над першою ракеткою планети Ігою Свьонтек та вдруге у кар'єрі вийшла у півфінал Вімблдону.

Еліна лише у березні цього року повернулася з декрету після народження доньки Скай. Відновлювати кар'єру їй допомагає нідерландський фахівець Рамон Слейтер.

"Ми багато говоримо про різні стилі гри. Про те, як я виступаю. По-перше, він чудова людина. Думаю, нам дуже подобається працювати разом на майданчику, та й поза ним теж.

Поки що все працює добре. Я щаслива, що ми знайшли цей зв'язок. Я думаю, що в інших випадках, коли ти починаєш працювати з кимось, зазвичай це відбувається в міжсезоння. І у тебе є лише кілька тижнів, щоб попрацювати разом, а потім ти відразу потрапляєш на Australian Open.

У нас було більше часу, тому що я поверталася поступово, у мене було три-чотири місяці, щоб попрацювати над деякими речами. У нас був час, щоб як слід попрацювати над деякими речами, які, на нашу думку, я повинна додати у свою гру. Тому я думаю, що це трохи відрізняється від інших випадків", – цитує українку ASAP text.