"Очікувала, що зіграю добре, і, знаєте, виступаючи стільки років на найвищому рівні, ви хочете грати добре, ви хочете повернутися на той рівень, ви хочете грати на великих стадіях і перемагати у цих матчах.

Тож, ви начебто очікуєте цього, але, звичайно, повернення до вашої найкращої форми і гри – це дуже важкий шлях. Просто намагаюся не бути занадто суворою по відношенню до себе, коли я не вигравала настільки багато матчів. Я знала, що граю правильно. Зараз все повернулося, і я відчуваю, що зараз у хорошій формі.

З часів турніру у Страсбурзі я почуваюся дуже добре. Я не можу порівняти це відчуття з тим, що було до вагітності. Зараз все зовсім по-іншому. Це щось нове в моїй грі. Крім того, моє мислення зараз дуже свіже, я дійсно мотивована, як ніколи раніше. Просто насолоджуюся тим, де зараз перебуваю", – наводить слова Світоліної ASAP Sports.

Нагадаємо, Світоліна переграла бельгійку Елізе Мертенс у другому колі Вімблдону (6:1, 1:6, 6:1). У наступному раунді наша тенісистка зіграє проти Софії Кенін зі США (№128 WTA). Еліна втретє у кар'єрі вийшла в третій раунд трав'яного "мейджора".