"Всім доброго вечора. Ще раз хочу подякувати за цю атмосферу, дуже радий розділити цей особливий момент своєї кар’єри тут, у Парижі.

Я виграв свій 23-й "Великий шолом" саме в Парижі. Це не просто співпадіння, адже Ролан Гаррос – дуже важливий турнір для мене.

Хочу сказати Касперу Рууду, що ти один із найприємніших гравців у турі, всі тебе поважають. У тебе вже два фінали на Ролан Гаррос, ти один із найстабільніших тенісистів. Моя команда, сім’я, дружина, діти… Навіть не знаю, що сказати. Ви разом зі мною пройшли цей шлях і більше за всіх знаєте, через що я пройшов протягом останніх тижнів. Ви – моя опора та підтримка.

Я завжди стараюся передавати якісь цінності та знання своїм дітям. Хочу сказати всім дітям у світі, які займаються тенісом: все у ваших руках.

Жиру, Ібра, Мбаппе, вибачте, якщо когось не назвав. Це велика честь, коли стільки зірок футболу підтримують тебе. Сподіваюся, вам сподобалося", – цитує Джоковіча Tribuna.com.

Нагадаємо, у фіналі Джоковіч у трьох сетах переміг Каспера Рууда – 7:6, 6:3, 7:5. Матч відвідали відомі футболісти – Кіліан Мбаппе (ПСЖ), Олів’є Жиру (Мілан) та Златан Ібрагімович, який нещодавно завершив кар’єру.