Білоруська тенісистка провела закриту прес-конференцію після переможного матчу на Ролан Гаррос з росіянкою Каміллою Рахімовою (6:2, 6:2), на яку допустили лише окремих "лояльних" журналістів. Про це повідомляє Трибуна.

"Після матчу з Мартою Костюк я поспілкувалася з пресою, як і зазвичай це роблю. Я знаю, що вони досі очікують відповіді, які більше стосуються політики, і не так сильного мого тенісу.

Вже багато місяців я відповідаю на ці питання під час турнірів, дуже чітко висловлюючи свої почуття та думки. Ці питання не турбують мене після моїх матчів. Мені доводиться давати відповіді на питання ЗМІ про ті речі, які не пов'язані з моїм тенісом або моїми матчами.

У середу на пресконференції я почувалася в небезпеці. А я маю почуватися в безпеці, коли даю інтерв'ю журналістам після матчів. Я вирішила уникнути подібної ситуації сьогодні для власного психічного здоров'я та добробуту. Організатори підтримали мене в цьому рішенні. Це були непрості кілька днів, зараз я зосереджена на тому, щоб продовжувати демонструвати хорошу гру", – сказала Соболенко.

Нагадаємо, раніше Аріна відмовилась відповідати на питання журналістки Трибуни Дар’ї Мещерякової про підтримку Лукашенка та війну в Україні.