"Дебют у збірній? Це питання не закрите. У мене просто не складалося по здоров’ю купу разів. Справа навіть не у збірній. Я минулого року знялася з 5-6 турнірів і навіть на US Open довелося знятися. І це був не перший рік, коли таке сталося.

Я не хочу наобіцяти чогось, а потім сказати: "Ой, а в мене не виходить більше". Я так не роблю. Якщо я знаю, що я не потягну, то говорю заздалегідь і відкрито. У мене немає жодних конфліктів ні з Федерацією, ні з гравцями. Я чудово з усіма спілкуюся. Так виходить дуже багато років.

У мене була операція на плечі. Я пропустила рік. Потім збірна повинна була грати, а я була 1000-ою в рейтингу і поїхала грати на 25-тисячнику. Минулого року я знялася з US Open і прийшла до тями тільки в листопаді.

Я знаю дівчаток у нашій команді. Це зіграна, сильна, сформована збірна, яку спробуй ще обіграй. Я справді вважаю, що дівчатка грають супер-злагоджено вже багато років. Вони розривають усіх. Я впевнена, що вони пройдуть у фінальну групу", – сказала Калініна БТУ.

Нагадаємо, жіноча збірна України з тенісу зіграє з Нідерландами у рамках плей-офф Кубку Біллі Джин Кінг. Наша команда буде господарем поєдинку, який пройде 10-11 або 11-12 листопада.