Після завершення матчу у столиці Італії полька розповіла, що українка подякувала їй за підтримку. Окрім цього, тенісистка звернула увагу на жовто-блакитну стрічку, з якою виступала у матчі Цуренко.

"Цуренко подякувала мені за підтримку України, але робила це і раніше в Маямі. Мені приємно, і я дуже ціную це. На мою думку, нема за що дякувати, оскільки для мене цілком очевидно, що ми повинні підтримувати Україну. Я буду це робити, поки війна не закінчиться. Знаю, що українські тенісисти перебувають у важкій ситуації, тому я дуже співчуваю", – наводить слова Іги Свьонтек Tennis Majors.

Зазначимо, що польська тенісистка неодноразово висловлювала свою підтримку Україні після початку повномасштабного вторгнення росії. Спортсменка використовувала жовто-блакитні стрічки на своїй формі, розповсюджувала інформацію про воєнну агресію рф на церемоніях вручення нагород, брала участь у зборі коштів для постраждалих у війні та закликала WTA робити більше для підтримки українських спортсменів у Турі. До слова, лідерка жіночого світового заліку виступає за відсторонення російських та білоруських атлетів від міжнародних змагань.