"Чому я вирішила зіграти в К'яссо? Мені завжди подобалося в Тічино (швейцарський кантон, де розташоване місто К'яссо, – прим. Спорт 24) мій чоловік живе у Швейцарії, і я чула багато хорошого про цей турнір. Я вдячна організаторам за wild card.

Відчуття від повернення на корт у Чарльстоні були чудовими, я сумувала за цими почуттями. К'яссо – ідеальний турнір, щоб зіграти хороші матчі й повернути стабільність, але я буду сприймати кожен турнір просто матч за матчем.

З січня я відновила тренування з метою повернутися якомога швидше, працювала на ґрунті протягом двох місяців, знаючи, що, найімовірніше, мої перші матчі збігатимуться з цим часом сезону.

У моєму поверненні велику роль зіграв мій чоловік Гаель Монфіс. Цієї зими ми обидва готувалися до того, щоб повернутися в теніс, і це було чудово, тому що ми мотивували один одного. Важливо мати когось, хто розуміє твої цілі. Які в мене цілі в рейтингу? Я віддаю пріоритет своєму тенісу, тому що рейтинг стане наслідком того рівня, який я зможу показати", – цитує Світоліну BTU.

Свій перший поєдинок на турнірі в К'яссо Еліна проведе проти румунської тенісистки Олени-Габріели Русе. Гра відбудеться 12 квітня.