"Після оголошення 31 березня про те, що ми маємо намір приймати заявки від російських і білоруських гравців, ми хотіли надати вам більше інформації про те, що вимагатиметься від вас задля отримання візи для в’їзду до Великої Британії цього літа для вашої участі у змаганні (включно з відбірковими змаганнями).

Як ми зазначали в нашому прес-релізі, відповідно до вказівок уряду Великої Британії ви повинні підтвердити, що братимете участь у Чемпіонаті в "нейтральному" статусі, не висловлюватимете свою підтримку вторгненню росії в Україну, а також не отримуватимете будь-яке фінансування від росії та білорусі, включаючи спонсорство під час участі в Чемпіонаті. Ми включили ці заяви в наші Положення та умови реєстрації учасників, які ви повинні підписати, перш ніж AELTC зможе надати вам візовий лист-запрошення.

Майте на увазі, що будь-які російські чи білоруські громадяни у вашій команді також повинні будуть дотримуватися дуже схожих декларацій у наших Умовах реєстрації гостей, які вони повинні будуть підписати", – йдеться у листі.

Нагадаємо, у 2022 році Вімблдон повністю заборонив участь росіян та білорусів.