"Попередження WTA для Анастасії Потапової? Є багато речей, з якими я не погоджуюся з діями WTA. Але це нічого не змінить. Я тільки отримаю ще більшу ненависть в інтернеті. Що б я не сказала, я отримаю ще більше хейт. Не знаю. Попередження, що завгодно. Ви робите їй попередження... Ви можете усунути когось, я не знаю. Я не можу це коментувати, це просто смішно.

Аріна Соболенко заявила, що у роздягальні вона зіткнулася з ненавістю. Я можу не вітатись з деякими гравцями, але я ні до кого не підходила, ні з ким не розмовляла. Можливо, вважається, що я сію ненависть, просто перебуваючи у роздягальні. Я не знаю, що люди вигадують. Очевидно, що є напруга, ми не друзі, ми зараз у стані війни.

Як вдається відключитися від думок про війну під час матчу? Це залежить від дня. Я ніколи не знаю, що буде. Я можу думати те, що хочу думати, можу робити те, що можу робити, але в той момент, коли я виходжу на корт, я ніколи не знаю, що на мене чекає. Я намагаюся читати якнайменше новин. Думаю, що це просто корисно для здоров'я – уникати будь-яких новин, тому що за останній рік більшість новин, які я отримую – жахливі", – цитує Костюк БТУ.

Нагадаємо, Марта поступилася росіянці Анастасії Потаповій у другому колі турніру в Маямі та покинула змагання.