"Це дуже боляче, тому що на вході були надруковані спеціальні правила, що такі речі заборонені. Не те що б це неможливо, але права проносити такі прапори та інше – ви не маєте. Це вкрай неприємно, що досить довго вони були там. Вони були на корті й також на трибунах, і я просто цього не розумію. Мені дійсно боляче від цього і я не знаю, як таке взагалі можливо.

Батько Джоковіча? Ви покладаєте на мене велику відповідальність. Я не знаю, які є правила і що на турнірі дозволено за регламентом робити. Але такі речі не можна залишати непоміченими. Неважливо, хто ти є. Нікому не можна таке робити. Що б я зараз не сказала, мене до кінця життя будуть хейтити деякі дуже агресивні фанати Новака.

Люди знають, що є багато таких. Не всі вони, але у Новака є дуже агресивні вболівальники. Я сама це знаю, тому що в мене вже був такий досвід у минулому", – цитує слова Костюк BTU.

Нагадаємо, що батько сербського тенісиста Новака Джоковіча фотографувався з вболівальниками свого сина, які принесли з собою прапори росії та портрет кривавого диктатора путіна. Також Срджан спілкувався із чоловіком у футболці з символом "Z" та написом "Де ми, там росія". Ця символіка є забороненою на Australian Open.