"Наприкінці матчу почався невеликий дощ і я сказала собі, що повинна якнайшвидше закінчити цей матч. Якби я затягла хоч би на один гейм, то не пробачила б собі.

Насправді я не знала, чого очікувати від Олівії, бо ніколи не була з нею на жодному турнірі. Я не бачила її матчу першого кола, але готувалася до цього поєдинку в стандартному режимі. Я намагалася грати надійно, гадаю, у мене це вийшло. Дякую публіці за підтримку, хоч я й обіграла австралійку.

Чи задоволена я рівнем свого тенісу в Австралії? Якщо чесно, то так. Почуваюся досить непогано, проблем зі здоров'ям немає.Хоча це перший місяць сезону, так і має бути. Зараз я насолоджуюся тим, що люблю найбільше на очах найкращої публіки.

Щодо наступного матчу з Джессікою Пегулою, то ми грали в Цинциннаті. Думаю, вона одна із найкращих тенісисток планети на цей момент, рейтинг це показує. Але вважаю, що це буде непростий матч для нас обох. Спробую показати хорошу гру, сподіваюся, мене прийдуть підтримати. Це значить для мене надзвичайно багато. Дякую, я вас дуже люблю", – наводить слова Костюк BTU.

Нагадаємо, що Марта здолала господарку турніру Олівію Гадецкі з рахунком 6:2, 6:1. У третьому колі вона зустрінеться з американкою Джессікою Пегулою, яка є третьою ракеткою світу.