"Я була дуже здивована. Дуже дивна історія. Я не знаю, були ці хлопці росіяни чи ні, тому що я не чула їхніх розмов. Мені вони не дуже були схожі візуально на росіян. Здавалося, що тільки один з них, який був у "російській" футболці, а інші були іноземці.

Взагалі я намагалася максимально абстрагуватися від них. Я бачила, що вони вивісили російський прапор. Я чула, що вони підтримували Рахімову. Якихось фраз про росію я не чула. Але ж вони явно хотіли щось цим продемонструвати.

Загалом я намагалася не слухати їх, не дивитися навіть у той кут. Я просто намагалася абстрагуватися від цієї провокації, не вступати в конфлікт, тому що для мене в пріоритеті була перемога над суперницею по грі.

Звісно, емоції виникають не лише від матчу, а й від самої ситуації. Тому я робила все, щоб залишатися в "коконі" і не заводитися", – наводить слова Байндль BTU.

Нагадаємо, під час матчу першого кола основи Відкритого чемпіонату Австралії між українкою Катериною Байндль та росіянкою Каміллою Рахімовою провокатори вивісили на трибуні триколор. Українка попри це перемогла суперницю з рахунком 7:5, 6:7(8), 6:1.