"Наразі триває повноцінна війна. Для тих, хто досі думає "не все так однозначно", я не розповідав би якісь конкретні історії, а відправляв пролікувати голову. Якщо ж вона здорова, всім уже давно зрозуміло. Люди знають, що переважна більшість наших та західних ЗМІ висвітлюють усе так, як є. Бувають, звичайно, фейки, але їх у десятки разів менше, ніж у російських ЗМІ, де 95% інформації просто із паралельної реальності.

Іноді ми бачимо новини про зрадників, але ми з такими екземплярами не перетиналися. Україна єдина зараз як ніколи. Усі чудово знають, де б ми не були, що ворог у нас один – це росія та їхні окупаційні злочинні війська. Товариш путін і росіяни зробили все, щоб у більшості (90–95%) населення України була відраза від усього російського на десятиліття, а може, й на сторіччя вперед.

У 2023 році я хочу бачити нашу перемогу, кордони 1991 року та закінчення війни. Думаю це можливо. А для росії війна нічим добрим не закінчиться. Майбутнє цієї країни знищене путіним і злісним народом, який збожеволів від пропаганди, який дозволив себе і країну загнати в таке становище. Особисто мені абсолютно байдуже, що далі станеться з росією, вони це все заслужили.

Для України, гадаю, війна закінчиться перемогою, поверненням своїх територій та продовженням розвитку у складі ЄС – і, найімовірніше, у складі НАТО. Зараз лише від Заходу залежить, коли закінчиться війна. На мій погляд, вони мають усі ресурси, щоб закінчити це протягом кількох місяців – нашою впевненою перемогою", – сказав Долгополов Meduza.io.