"Дещо з того, що ми робимо – збір розвідданих. Але ми також ведемо бойові дії. У нашому підрозділі є різні люди, тому можемо виконувати різні завдання. Я здебільшого працюю над безпілотниками та займаюся іншими речами.

Цей конфлікт більше стосується розумної гри та артилерійського бою, це не завжди віч-на-віч. У нас є міномети, у нас є безпілотники та різні типи зброї, які дійсно можуть завдати їм шкоди, не контактуючи з ними прямо. Ми їх бачимо здалеку, стріляємо, але єдиний спосіб мати прямий контакт – якщо у нас є завдання щось звільнити чи вийти на позиції.

Мій підрозділ мав бої на Херсонщині, бо перед нами стояло завдання зайняти гарну позицію.

Мене так легко не злякати. Коли ми виконуємо завдання, майже щодня ви йдете до лінії, де від вас один-два кілометри до ворога. Над головами летять літаки, люди стріляють з мінометів. Тож ти звикаєш до цього і просто намагаєшся бути в безпеці.

Ви знаєте, що вони хочуть убити вас, а ви повинні вбити їх. Війна – це безлад. Іноді наші власні хлопці збивають наші безпілотники, щодня щось трапляється", – розповів Долгополов у інтерв'ю Daily Mail.