Захід відбудеться 2-го грудня 2022 року під патронатом князя Монако Альбера ІІ. Усі зібрані кошти передадуть на програми повоєнного відновлення українського тенісу, а також на підтримку родинам, які постраждали внаслідок повномасштабної війни в Україні.

"Я проводжу благодійний захід свого фонду в надскладний для нашої країни час. Це можливість ще раз нагадати всім, що війна триває. Моя мета – зібрати тих, хто вболіває за нашу країну, і знайти нових друзів та партнерів фонду, що працює як для підтримки талановитих дітей, так і для розвитку тенісу. Ми з командою непохитно віримо в перемогу і вже зараз думаємо про повоєнне відновлення спортивної інфраструктури. Юні спортсмени, які виїхали через війну, мають знати, що їх чекають вдома", – цитує Світоліну сайт благодійного фонду.

Загалом гостям запропонують 15 унікальних лотів, наданих багатьма іноземними гостями. Серед них, зокрема, ексклюзивний приватний концерт лише для двох в одному з найвідоміших оперних театрів світу La Fenice у Венеції із вечерею, квитки на фінал Вімблдону-2023 в чоловічому та жіночому одиночному розрядах, відпочинок у готелі Monte-Carlo Bay Hotel & Resort (вечеря для двох у ресторані Blue Bay, відзначеному зіркою Мішлен, і дві ночі в культовому люксі "Рафаель Надаль").