"Я багато тиснула на Саснович, думаю, в неї було відчуття, ніби їй потрібно грати дуже добре, дуже близько до ліній, щоб мене обіграти. Гадаю, саме через це вона зробила так багато помилок. Мені здається, що помилялася вона саме через те, що своєю грою я тиснула на неї.

Все було добре. Перший сет промайнув швидко. В другому було трішки боротьби, і це добре, тому що в кожному матчі я прагну поборотися, щоб краще підготуватись до наступної гри. Якщо перемагаєш легко, тоді здається, що й наступний матч повинен пройти легко. А тоді не відчуваєш себе підготовленою, якщо щось йде не так.

Як мені грати з представниками білорусі? Моментами це складно. Іноді легше. Завжди по-різному. Я намагаюсь зосередити свою увагу на чомусь іншому, не думати, хто вона.

Очевидно, що краще, коли я виграю в цих матчах, бо частіше я програю таким гравцям. Неприємні відчуття. Загалом програш – це неприємно, але конкретно в цих матчах ти завжди хочеш виграти. Я відчуваю відповідальність, хочу виграти для своєї країни. Загалом все нормально. Просто намагаюсь думати про інші речі", – цитує Костюк БТУ.

Нагадаємо, Костюк розгромила Олександру Саснович на старті турніру в Гвадалахарі та відмовилась тиснути їй руку після поєдинку.