"Марта Костюк не потиснула мені руку після матчу? Я не здивувалась. Не думаю, що важливо щось з цього роздмухувати. Я завжди тисну руку суперницям. Така ж ситуація була у мене і з Ястремською у Вашингтоні. Що маємо, то маємо. Я рухаюся далі. Не можу нікого примушувати. Це їхнє рішення.

Що я відчуваю? Поки це не найважливіша річ у світі. Мені не потрібно, щоб мене плескали по спині. Я чітко знаю своє завдання. При всій повазі, але не думаю, що Костюк ознайомлена з моєю роботою в тенісній раді, адже вона там не представлена. Якщо хтось хоче поговорити, я завжди відкрита до цього.

Я ставлюся до неї як до тенісистки, колеги. Знаю, що вона проходить через багато складних ситуацій. З цим нелегко впоратися. Від себе бажаю, щоб у неї був хтось, хто вів би її трохи краще в цей складний час. Буде більше співчуття. Думаю, якщо ви намагаєтеся реагувати, це не завжди добре сприймається. Все, що я можу зробити – допомагати людям. Я не граю в політичні ігри, не граю в медіаігри, я тут не для цього", – цитує Азаренко Eurosport.