"Я думаю, це був дуже важкий матч. Не найкращий з мого боку, але Ангеліна чудово грала від самого початку. Через це я була в складному становищі. Тож я боролася. Я залишалася в грі, демонструвала їй, що не здаюся. Гадаю, це було головне. Так, я просто боролася за кожне очко.

Сьогодні грала із синьо-жовтою стрічкою? Так, я спитала у організаторів, мені відповіли, що можна. За останній тиждень в Україні сталися жахливі речі, у Кременчуці була терористична атака, багато цивільного населення загинуло. Мені дуже боляче бачити, що російська пропаганда розповідає, що той торгівельний центр не працював. Це брехня. Мій тренер з фітнесу з того міста, там працює його теща, їй пощастило, що того дня в неї був вихідний. Мій тренер та його батько були неподалік, його батька збило на землю ударною хвилею, а йому, як я зрозуміла, дісталося по голові.

Жахливі речі відбуваються в Україні. Я почуваюся жахливо. І звинувачую себе, адже здається, що я нічого не можу вдіяти. Але я продовжую грати, як я казала, я жертвую щонайменше 10% від призових. Чи відчувала я підтримку глядачів? Звичайно, це був великий корт. Дві українки грали, багато глядачів.

Неймовірна підтримка, однозначно. Сьогодні, коли ми приїхали з готеля до клубу, наш водій розповіла, що вона поселила у себе вдома двох українців. Я була на польському кордоні, бачила, скільки там було людей, вони були розгублені. Сотні, тисячі людей. Вони всі пакували своє життя у дві валізи. З дітьми, дідусями-бабусями, у когось близькі з інвалідністю. І всі вони розгублені. Тож будь-яка підтримка, яку ви надаєте українцям, буде прекрасною", – поділилася Цуренко у коментарі BTU.

Нагадаємо, що у другому колі Вімблдона Леся Цуренко зустрічалася з Ангеліною Калініною. Саме перша ракетка України зазнала сенсаційної поразки.