28 квітня на чемпіонаті розіграли п’ять комплектів нагород. У складі збірної України в завершальний день змагались шість спортсменів у двох екіпажах: один у відкритій категорії і один – у паравеслувальній.

За підсумками останнього дня фіналів Україна здобула ще одну медаль. Анна Айсанова та Ярослав Коюда стали бронзовими призерами у міксті парної двійки в академічному паравеслуванні. Поступились лише Великій Британії та Німеччині, які здобули золото і срібло відповідно, повідомляє Суспільне Спорт.

Загалом в медальному заліку України на чемпіонаті Європи-2024 чотири медалі. Три з них, зокрема і золото національна збірна здобула у паравеслуванні.

Усі українські медалісти на Євро-2024:

Золото: Роман Полянський (паравеслування, PR1, одиночки).

Срібло: Наталія Довгодько, Катерина Дудченко, Дарина Верхогляд, Анастасія Коженкова (академічне веслування, парна четвірка, жінки).

Бронза: Дар'я Котик, Станіслав Самолюк (паравеслування, PR3, парна двійка мікст), Анна Айсанова, Ярослав Коюда (паравеслування, PR2, парна двійка мікст).

В загальному медальному заліку Україна посіла шосте місце. Переможцями стала Велика Британія, яка здобула 10 медалей, 8 з яких – золоті.