Бійці розпочали поєдинок у стійці, і Сехудо вдалося підловити Двалішвілі лівим у голову. Грузин вистояв і невдовзі перевів поєдинок у тейк-даун. Однак американцеві вдалося швидко підвестися і взяти під контроль ситуацію в октагоні.

Вже у другому раунді у клітці домінував Мераб. Він впевнено "перебивав" Сехудо і мав перевагу в партері. У підсумку всі судді нарахували 29-28 на користь Двалішвілі. Це десята поспіль перемога для грузинської зірки.

Я наполегливо працював усе своє життя, я нічого просто так не отримував, я за все працював. Старанна праця завжди окупається», — зазначив насамперед Мераб.

"Останні кілька місяців мене активно підтримує Марк Цукерберг, зараз він теж прийшов підтримати мене. І в мене ніби був ще один кутовий, який давав мені поради, тому все пройшло чудово, я домінував і посміхався.

Я навіть не дихаю важко, навіть не відчув, що був у поєдинку, бо я щодня б'юся в залі, щодня тренуюся, бігаю. Я просто хотів домінувати усі раунди, прагнув відчути це. Мені потрібно більше раундів.

Де чемпіон? Тягніть сюди цього хлопця, що заплив, і я вам все покажу. Ведіть його сюди! Усі хочуть бачити мій бій із чемпіоном. Я викликаю Шона О'Меллі з 2018 року. Давно хотів битися з ним", – наводить слова Двалішвілі vRINGE.

Додамо, що торік Мераб здолав росіянина Петра Яна і у переможній промові висловив підтримку Україні у війні, яку розв'язала рф.