1. Олімпія (донька Серени Вільямс)

Схоже, у родині Вільямс підростає ще один тенісний вундеркінд. Старша донька колишньої чотириразової олімпійської чемпіонки у свої шість років вже є зіркою соцмереж. На акаунті, який ведуть її батьки, є кілька фото, пов’язаних з тенісом.

Цікаво, що легендарна Серена не має наміру змушувати своє чадо йти її стопами. "У мене немає терпіння викладати теніс. Її амбіції – грати в ігри принцес. Чим більше ми можемо гратися з принцесами у що завгодно, тим більше це все її життя". Як мінімум, у маленької Олімпії є чудовий приклад – вона з татом неодноразово відвідувала матчі своєї матусі.

Нагадаємо, що в серпні минулого року у подружжя Вільямс-Оганян народилася ще одна донечка Адіра.

2. Крістіан Шевченко (син Андрія Шевченка)

17-річний Крістіан – другий син Андрія Шевченка та моделі Крістен Пазік, який вирішив продовжити справу батька. Нащадок володаря "Золотого м'яча" розпочав кар'єру в академії лондонського Челсі, проте "пенсіонери" вирішили не підписувати контракт із сином свого колишнього футболіста.

Вже у 2023 році він приєднався до Уотфорда, перша команда якого виступає у Чемпіоншипі. Шевченко підписав з клубом прем'єрний контракт у своїй кар'єрі. Вже у грудні він дебютував за молодіжну команду.

"Завершую цей рік на хорошій ноті. Щасливий дебютувати в команді U-21", – поділився Шевченко-молодший.

3. Леброн Джеймс-молодший (син Леброна Джеймса)

18-річний Бронні, син чотириразового чемпіона НБА Леброна Джеймса, впевнено йде слідами зіркового батька. Бронні дебютував в Університеті Каліфорнії менш ніж місяць тому і відтоді набирає в середньому 7,5 очка з лави запасних.

Легендарний баскетболіст навіть заявляє, що його син вже може виступати за Лейкерс: “Він може грати за нас вже зараз. Легко. ЛЕГКО".

Втім, цього літа сталася прикра ситуація – Бронні Джеймс пережив зупинку серця на тренуванні. Баскетболіста вдалося врятувати в реанімації.

Зауважимо, що інший син Леброна, 16-річний Брайс Джеймс, не відстає. Наразі юнак грає за шкільні команди на позиції захисника.

4. Кріштіану Роналду-молодший (син Кріштіану Роналду)

Кріштіану Роналду-молодший – точно син свого батька. Юнак демонструє неабиякий хист до футболу. Він проходив тренування в академіях Іспанії, Італії та Англії, а тепер підписав контракт з Аль-Насром.

Нещодавно 13-річний син Кріштіану Роналду слідом за батьком продемонстрував чудове володіння прицільними ударами по воротах зі штрафного. Кріштіану-молодший забив красивий гол зірці академії Челсі Ях’ї Ідріссі.

Зауважимо, що Роналду-старший прискіпливо ставиться до сина: "Буває складно, бо іноді він п'є колу та фанту, і я злюся на нього. Я сварюся з ним, коли він їсть чіпси, картоплю фрі і таке інше, він знає, що мені це не подобається”.

6. Шаріф О’Ніл (син Шакіла О’Ніла)

Шаріф, син олімпійського чемпіона з баскетболу Шакіла О’Ніла, народився у 2000 році й зовсім не цікавився баскетболом. Проте поразка в матчі проти Аматорського спортивного союзу розпалила в ньому вогонь.

Відтоді син легендарного баскетболіста став зіркою коледжу, а у 2022 році приєднався до Лос-Анджелес Лейкерс у Літній лізі НБА. У вересні того ж року він підписав контракт з командою G-ліги НБА Ігнайт.

У 2018-му баскетбольна спільнота була шокована новиною, що Шаріфу О'Нілу доведеться зробити операцію на серці. Під час планового обстеження в Каліфорнійському університеті лікарі виявили у 18-річного хлопця вроджену ваду.

Нещодавно Шаріф заявив, що повертається. Тепер вундеркінд вражає своїми винятковими навичками у Вищій лізі НБА.

6. Чарлі Вудс (син Тайгера Вудса)

Тайгер Вудс – один із найсильніших гольфістів усіх часів. Він став професіоналом у 1996 році й на його рахунку 82 перемоги в PGA Tour та 15 великих чемпіонатів.

14-річний син Вудса, Чарлі, є точною копією свого батька. Він почав брати участь у змаганнях з гольфу в ранньому віці. У 2020-му юнак виграв свій перший юніорський турнір, а також посів друге місце на чемпіонаті PNC 2021 року.

Своєрідною родзинкою батька і сина є однакове взуття. Тайгера та Чарлі Вудсів часто можна помітити в ідентичних парах.

7. Артем Алієв (син Олександра Алієва)

Артем Алієв, син екс-півзахисника збірної України Олександра Алієва, має неабиякі успіхи у футболі. 12-річний спортсмен розпочинав заняття футболом у спеціалізованій ДЮСШ олімпійського резерву "Зміна", та згодом перейшов в академію Динамо.

Нещодавно юнак у складі Динамо U-12 відзначився двома чудовими м'ячами. Гол зі штрафного нагадав шедевр Алієва-старшого у ворота Порту в матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів восени 2008 року.

Більше колоритних підбірок від Спорт 24

Літаки, три тигри і 25 спалень – забаганки десяти найбагатших футболістів світу

Власник 150 секс-шопів з АПЛ, порнозірка та грабіжник банків – найбожевільніші президенти футбольних клубів

Мессі виклав 34 мільйони доларів, а Шева починав з металобрухту – на чому їздять легенди спорту?