Спочатку іспанець ховався від обстрілів російських окупантів у Києві, а зараз прямує до державного кордону.

Моліна використовує соціальну мережу Твіттер, аби повідомляти про власні труднощі. "Ми у відчаї, хочемо дістатися кордону з Польщею. За останні 11 годин ми проїхали лише 8,5 кілометрів, а за останні три години – 500 метрів. До кордону залишилося 20 кілометрів. Тобто, чотири або п’ять днів практично без їжі. Дуже холодно”, – писав вчора, 27 лютого, Моліна, який опинився у пекельній ситуації. “Вночі 10 градусів морозу, ми страждаємо від страшенного холоду, щоб не витрачати паливо.

Ми налякані, час минає. Це вторгнення по всій країні, бляха. Вони стріляють по вулицях, бомбардують будівлі. Ворожі війська наближаються до нашого місця. Допоможіть, будь ласка”, – додав гравець.

Іспанська влада намагається якомога швидше вивести Моліну з України, підтвердив президент Королівської федерації гандболу Іспанії Пако Бласкес: "Ми докладаємо інтенсивних зусиль, щоб витягнути Моліну з України. Ми всі дуже стурбовані і сподіваємося, що це питання вирішиться якомога швидше".

Цього понеділка ситуація Моліни суттєво покращилася. "Вчора ввечері усе кардинально змінилося після прийняття деяких рішень, переговорів і допомоги посольства Литви. Нам дуже пощастило дістатися на відстань у 5 кілометрів до кордону. Можливо, сьогодні-завтра ми виїдемо”, – зазначив іспанський гандболіст у Твіттері.