"Чесно, я не засмучений, мені просто образливо, що в котрий раз щось стається з моїм тілом та воно відмовляє. Рік тому лікар зробив висновок, що в мене хронічна втома. Це все через те, що я дуже багато тренуюсь та всі сили віддаю в залі. Сам це знаю.

Я знаю, на що я спроможній та що я вмію. Але, на жаль, у найневідповідніший момент в котрий раз така біда з тілом. Дух в мене не забрати, я завжди йду та буду йти до кінця. Я українець та пишаюсь цим.

Можливо, дійсно треба замислитись над зміною вагової категорії, бо я дуже маленький. Але я все життя б’юсь з великими пацанами та ні про що не жалію. Зроблю висновки з командою та повернусь непереможним. Хочу сказати, що на кожного з нас у Бога свої плани, тож перш за все треба залишатись людиною та вірити у свої сили й ніколи не здаватись.

Я за все максимально вдячний Богу, шляхи Господні несповідимі. Тож чим далі, тим цікавіше. Віддаю належне своєму супернику, я бачив 4 рази як у нього закочувались очі, я бив дуже сильно та не розумів, чому суддя не зупиняє поєдинок, але мій суперник це все пережив та зробив свою роботу, з чим вітаю його та бажаю скорішого відновлення. Всім дякую за вашу підтримку, вона відчувається. Всім щастя", – написав Потєря на своїй сторінці в Instagram.