Для нашого "Дуеліста" цей поєдинок був четвертим в октагоні UFC. У дебюті Потєря влетів технічним нокаутом румуну Ніколае Негумеряну. Після цього реабілітувався достроковою перемогою над легендою Маурісіо Руа, відправивши того на пенсію. Однак потім знову програв Карлосу Ульбергу.

Ще одна поразка від цікавого дебютанта Родольфо Беллато могла б поставити хрест на кар'єрі українця в найелітнішому промоушені ММА.

Потєря взявся нав'язувати свій хід бою з першого раунду – класно тримав комфортну дистанцію, значно переважав у стійці та користувався усіма дірками у захисті. Беллато пропустив чи не усі удари із середньої дистанції. Вже на екваторі у нього розпочалась кровотеча з носа, та відкрились розсічення.

Бразилець врятувався від фіаско брудним прийомом – вдарив нижче пояса. Українець близько хвилини відновлювався, а тоді втратив ініціативу. Родольфо взявся притискати Ігоря до клітки й бити колінами – це працювало.

У другому раунді гойдалки продовжились. Спершу Потєря ледь не забив бразильця на канвасі, а вже за хвилину сам опинився на спині та пропустив десятки ударів. Рефері зупинив страждання українця – технічний нокаут.